April 25, 2006

Issues: IssuesThe new beta version of Explorer does not like some part of SpoFi. The Bottom of the page where the links are, occurs in the middle of the comments, and the comments continue through the green footer. Does anyone else have the new Explorer, and consequently the same problems as me?

posted by everett to bugs at 05:27 PM - 22 comments

No, but I have huge problems sometimes with the posting text box and previews not working in the latest Mozilla Firefox. A refresh fixes it, so I can get by. Basically the text box is sometimes only half drawn and when I preview, the "preview" and "post" buttons appear halfway up the text box. It's a sporadic problem. Next time I see it I'll grab a screenshot and link it here.

posted by walrus at 05:33 PM on April 25, 2006

how do I get a screenshot?

posted by everett at 05:39 PM on April 25, 2006

Do you have a PrtScn key on your keyboard? If so, go to the Web site that you want to show off and then hit that key so it will put that page in Windows' clipboard. I'm not exactly sure what you are supposed to do after that, but I open Photoshop, start a New image and hit Ctrl-V (to paste from the clipboard) on my keyboard. You can then resize, crop, whatever and then save the image as a .jpg. Then I upload the screenshot to my Flickr account so I can show it off here. Or there. Was this helpful? If so, scratch your butt. Was this not helpful? If so, punch Jeff Friesen.

posted by NoMich at 05:50 PM on April 25, 2006

In windows, press the "print screen" button and it will be in your clipboard. Open up MS Paint and press Ctrl-V. Save it and upload it to an image hosting service, and Bob's your uncle. EDIT: beat me to it there NoMich!

posted by walrus at 05:51 PM on April 25, 2006

how do I get a screenshot? Purchase an adult pay-per-view show...

posted by wingnut4life at 07:08 PM on April 25, 2006

but wait, back to the bug... is anyone else having trouble with the new explorer? Oh yeah, thanks for the help.

posted by everett at 07:20 PM on April 25, 2006

OW! Dammit!

posted by Jeff Friesen at 09:11 PM on April 25, 2006

Not fixed yet... I'm just sayin...

posted by everett at 02:04 PM on April 26, 2006

Demanding much?

posted by jerseygirl at 02:47 PM on April 26, 2006

Speaking of issues, Everett, you should chill out a little. This place isnít run by a corporation or anything. The Pantheon is a just a handful of people who have lives of their own and things to do, and donít get paid for keeping Sportsfilter up and running. Most issues will be fixed, and a few wonít, but youíre going to have to give them some time to check the situation out. Thereís no customer service department here or anything.

posted by Samsonov14 at 03:18 PM on April 26, 2006

whoa... Sam... I'm just joking. go easy on me here man.

posted by everett at 03:21 PM on April 26, 2006

Sorry dude. I'm all irritated over some of the newer posters with their caps locks and triple exclamation points and such, and I just assumed you were a new guy who was unfamiliar with the system.

posted by Samsonov14 at 03:36 PM on April 26, 2006

Ok, now hug.

posted by jerseygirl at 03:41 PM on April 26, 2006

Hey, this website is wonky in the beta version of IE! Oh noes!!!!1!

posted by danostuporstar at 04:26 PM on April 26, 2006

And in Firefox, which is the most standards compliant browser available. Not that I'm fussed: I can hit refresh. But if you don't point things out then people won't be aware of them. Now everybody breathe.

posted by walrus at 05:43 PM on April 26, 2006

Ommmmmmmmmmmmm. There, that fixed it.

posted by owlhouse at 08:03 AM on April 28, 2006

It's been two days now and I still haven't gotten my goddam hug. This is bullshit.

posted by Samsonov14 at 11:08 AM on April 28, 2006

*hug*

posted by goddam at 11:26 AM on April 28, 2006

Okay, that's cute.

posted by Samsonov14 at 05:37 PM on April 28, 2006

Ok, it happened again and I had some time, so I created a screenshot. This was using Firefox 1.5.0.3 on Windows XP Pro: screenshot.

posted by walrus at 12:39 PM on May 04, 2006

yeah that happens to me too. Refresh and you're fine.

posted by jerseygirl at 11:30 AM on May 05, 2006

I get what Walrus's screenshot shows all the time, same config. But I'm lazy and don't want to hit F5.

posted by billsaysthis at 03:21 PM on May 05, 2006

You're not logged in. Please log in or register.